Pages Navigation Menu

När ångest blir till konst

Fotoramar till mitt fotokollage

 

Fotoalbum känns ju kanske som något ganska obsolet idag, men jag tror fortfarande många kan tycka att sådant är roligt att ha. Man vill ju gärna kunna visa upp sina bilder på något annat sätt än att visa dem i mobilen eller datorn, eller hur? Själv hade jag tänkt plocka ut de allra bästa bilderna på min familj och skapa ett fotokollage på väggarna i hallen och i vardagsrummet istället för att ha ett fotoalbum eftersom jag tycker det är mycket roligare och mycket finare. Det är nog det allra bästa sättet att visa upp sina foton på faktiskt.

Experter på inramning hjälper mig med fotoramarna

Jag tänkte slå på stort när det kommer till detta för att se till att det verkligen blir bra och således har jag vänt mig till en ateljé här i Göteborg som är experter på att rama in bilder, konstverk och liknande saker. De har verkligen haft bra och roliga idéer för vilka ramar som kan passa bäst till mitt fotokollage så det kommer verkligen vara värt de extra pengarna som detta kommer att kosta jämfört med om jag skulle ramat in bilderna själv. Hade jag gjort det så hade det definitivt inte blivit så bra som jag tror att det kommer att bli nu, med hjälp av denna ateljé.

Atejléns namn för er som också är nyfikna på detta är Ateljé RamarSverige och ni kan enkelt läsa mer om dem på deras hemsida, ramarsverige.se. Varför inte låta dem rama in era bästa bilder också?

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *