Pages Navigation Menu

När ångest blir till konst

Inred med tavlor

Tidigare i år så flyttade jag till min alldeles egna lägenhet. Det var väldigt stort för mig och jag trivs väldigt bra i min nya lägenhet. Något av det roligaste med att flytta var att jag fick inreda min lägenhet. Jag har nämligen ett väldigt stort intresse för inredning. Jag brukar läsa olika inredningstidningar och försöka hitta all inspiration som jag kan få. Jag tycker därför att jag har väldigt bra koll på trenderna när det gäller inredning.

Deatljer

Jag la ner mycket tid på att inreda min lägenhet. Jag letade länge för att hitta de perfekta möblerna och allt som jag behövde. Men det var värt all tid då resultatet blev oerhört bra. Något som jag dock tycker är väldigt viktigt när det gäller inredning är detaljerna. Det mesta sitter nämligen i detaljerna och detaljerna kan göra en väldigt stor skillnad. Har man många små detaljer här och var så bidrar det enormt mycket till hela känslan och inredningen.

Något so gör en stor skillnad i inredningen är tavlor av olika slag. Att ha något upphängt på väggarna gör en stor skillnad och det fyller upp hela rummet. I princip så kan man ha vad som helst på väggarna, desto mer udda och annorlunda desto bättre brukar det bli.

Inramning

Ett företag som hjälper dig att rama in i princip vad som helst, som du sen kan hänga upp på väggen, är www.ramarsverige.se. De hjälper dig att rama in ditt foto eller din målning. Men de hjälper dig även rama in ett mer spännande objekt, som ett par jeans. Så ta hjälp av dem och skapa en unik inredning!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *